Yeni Günaydın
Geri

Hayal Köseoğlu'nun Paylaşımı Dikkat Çekti!

"Irkçılık sistem sorunudur"
Hayal Köseoğlu'nun Paylaşımı Dikkat Çekti!
Haberler / Magazin
7 Mart 2023 Salı 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olaylı Bursaspor-Amedspor maçı sonrası Amedsporlu futbolcu Muhammet Raşit Yöndem bir paylaşım yaparak "Bana terörist diye bağıranlara hakkımı helal etmiyorum" demişti. Oyuncu Hayal Köseoğlu o sözleri paylaşarak "Irkçılık sistem sorunudur" dedi.

Bursaspor-Amedspor maçı korkunç görüntülere sahne oldu. Savaş alanına dönen maçta Amedsporlu futbolcu Muhammet Raşit Yöndem, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Annesinin Bursalı, babasının ise Bursa'da devlet kurumunda 15 sene çalıştığını belirten Yöndem, "Bana terörist diye bağıranlara hakkımı helal etmiyorum. Bursalı anne, Bursa'ya devlet kurumunda 15 sene hizmet eden babanın, bu vatanın çocuğuyum. Sahaya madde atıp hepsi bu vatanın evladı olan ekmek parası kazanıp ailesine bakan futbolculara terörist deyip yaraladınız, vatanı kurtardınız" dedi.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Son günlerde sosyal medya hesabından takipçileriyle politik tartışmalara giren oyuncu Hayal Köseoğlu o sözleri paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın