Yeni Günaydın
Geri

Hande Ataizi'den Bomba Evlilik İtirafı!

Son olarak Aşk-ı Memnu'nun film versiyonu Bihter'de Firdevs Hanım'ı canlandıran Handa Ataizi, filmin gösteriminde yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti.
Hande Ataizi'den Bomba Evlilik İtirafı!
Haberler / Magazin
17 Kasım 2023 Cuma 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ataizi Habertürk’e verdiği röportajında "Kadınlar özgür olmalı" derken, toplumun genel görünümünün zaman içinde pek değişmediğini, annelerin çocuklarının mutluluğunu düşünse de standart kaygısı nedeniyle kadınların kendi ayakları üzerinde duramayacakları bir düzen içinde olduğunu ifade etti.

"KADINLAR BİREY OLARAK KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLMELİ"

Gençlere öncü olmak istediğini de söyleyen Hande Ataizi, kadınların birey olarak kendi ayakları üzerinde durabilmeleri gerektiğini dile getirdi. Evlilik sisteminin insan doğasına aykırı olduğunu düşünen Ataizi, evlilikte atılan imzanın ömür boyu değişmeyeceğini, bu durumun insanın kafasının değişebileceği bir süreçte sıkıştırıcı olduğunu ifade etti.

"TUTKUYU ÖLDÜREBİLİYOR"

Boşanma oranlarının artışına dikkat çeken Ataizi, evlilik sisteminin birçok kişi için uygun olmadığını düşündüğünü belirtti. Evliliğin çiftler arasında anlaşma olduğu sürece güzel olduğunu ancak birlikte yaşamanın, günlük sorumlulukların, ekonomik zorlukların tutkuyu öldürebileceğini ifade eden Ataizi, kendi deneyiminden yola çıkarak bir daha evlenmeyeceğini söyledi. 

Ataizi, eski eşiyle olan ilişkilerini bir çocukları olduğu için güzel bir boşanmış anne-baba modeline dönüştürebildiklerini de vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın