Yeni Günaydın
Geri

Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye Yanıt!

"Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum."
Haluk Levent'ten Devlet Bahçeli'ye Yanıt!
Haberler / Politika
14 Şubat 2023 Salı 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Haluk Levent, Bahçeli'nin "Devletin yetişemediği ne var ki 'Ahbapçılar', 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazım" açıklamasının ardından "Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum" dedi.

Haluk Levent, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün grup toplantısında Ahbap'ı hedef göstererek "Devletin yetişemediği ne var ki 'Ahbapçılar', 'Babalacılar' kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazım" ifadeleri kullanmasına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Levent, MHP milletvekillerinin dün kendisini ziyaret ettiğini hatırlattı ve şunları söyledi:

"Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın