Yeni Günaydın
Geri

Haluk Levent: 'Gidiyorum'

Deprem bölgesinden ayrılacağını belirten Haluk Levent, haftaya üç günlüğüne Avrupa'ya konser vermeye gideceğini açıkladı.
Haluk Levent: 'Gidiyorum'
Haberler / Magazin
10 Mart 2023 Cuma 08:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deprem bölgesinden ayrılacağını belirten Haluk Levent, haftaya üç günlüğüne Avrupa'ya konser vermeye gideceğini açıkladı. Levent, sosyal medya hesabından "Ben bir müzisyenim, işim bu" dedi.

Depremzedelere ulaştırdığı yardımlarla birçok eleştiriye hedef olan AHBAP kurucusu Haluk Levent, Avrupa'da iki ay öncesinden planlanan konserleri olduğunu Twitter hesabından duyurdu.

Konseri nedeniyle haftaya üç günlüğüne konsere gittiğini duyuran Levent, "Ben bir müzisyenim, işim bu. Ekip ve orkestra konserlerle geçiniyor" dedi.

"BEN MÜZİSYENİM İŞİM BU"

Levent paylaşımında, "Ben bir müzisyenim, işim bu. Ekip ve orkestra konserlerle geçiniyor. 2 ay öncesinden bağlanmış konserlerim var Avrupa’da. İptal edersem organizasyonu yapanlar dahil 150 kişi etkilenecek. Bu sebeple haftaya 3 günlüğüne gidiyorum konserlere. Bilginize" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın