Yeni Günaydın
Geri

Haluk Levent, Gamze Özçelik'e Yapılan Çirkin Yorumu Kınadı!

Bir sosyal medya takipçisi ise Özçelik'in geçmişte yaşadığı korkunç olayla dalga geçerek bir paylaşım yaptı. Haluk Levent ise tepkisiz kalmadı.
Haluk Levent, Gamze Özçelik'e Yapılan Çirkin Yorumu Kınadı!
Haberler / Magazin
12 Haziran 2024 Çarşamba 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arka Sokaklar ile tanınan Gamze Özçelik ikinci kez evlenince gündem oldu. Bir sosyal medya takipçisi ise Özçelik'in geçmişte yaşadığı korkunç olayla dalga geçerek bir paylaşım yaptı. Haluk Levent ise tepkisiz kalmadı.

Gamze Özçelik geçtiğimiz günlerde Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlenince gerek sade güzelliği gerekse gelinliğiyle gündeme geldi.

Ünlü ismin evlilik haberi sosyal medyada gündem olduktan sonra bir sosyal medya kullanıcısı, Gamze Özçelik için çirkin bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya kullanıcısı 'Gamze Özçelik ne kadar değişmiş, maşallah nurlanmış. Nokia 6600 cep telefonum vardı açar izlerdik' paylaşımı ile X platformunda tepki çekti.

Özçelik'in geçmiş dönemlerde yaşadığı istismar ile dalga geçen sosyal medya kullanıcısına tepkiler büyürken Haluk Levent dayanamadı.

"HAYDİ SİLELİM"
Levent bu kişiye mesaj atarak "Merve! Yapmamalısın! Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Yakinen biliyorum yıllardır insanlık için emek veriyor.
Haydi silelim twiti"
dedi.

Kullanıcı ise paylaşımı kaldırdı.

2000'li yıllarda Gamze Özçelik'in görüntüleri internete sızdırılmış ve Özçelik'in eski sevgilisi Gökhan Demirkol tecavüzle suçlanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın