Yeni Günaydın
Geri

Hakem Saldırısını Destekleyen Burcu Eken'e Tepki!

Gazeteci Eken yumruklu saldırının ardından "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık." dedi görevine son verildi
Hakem Saldırısını Destekleyen Burcu Eken'e Tepki!
Haberler / Gündem
12 Aralık 2023 Salı 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısının ardından "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık." paylaşım yapan gazeteci Burcu Eken tepki topladı. Tepkilerin ardından Eken'in Fairplay Events ile olan iş akdi sona erdirildi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, saha ortasına kadar gelerek hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

Dünya ve Türkiye gündeminde yankı uyandıran olaya ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken, gazeteci Burcu Eken, X hesabından "Ellerine, kollarına, ayaklarına sağlık." paylaşımı geldi.

Eken, paylaşımına gelen tepkiler üzere "Konunun futbolla alakası yoktu. Otomatik planlanmış twitti. Bu olaya denk geldi. Canınız sağ olsun." mesajıyla yanıt verdi.

Paylaşımının yanlış anlaşıldığını ifade eden Eken, bu ifadeler nedeniyle Fairplay Events ile iş akdinin sonlandırıldığını açıkladı.

Eken bu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Atmış olduğum twitin yanlış anlaşılmasından dolayı Fairplay Events ile olan iş akdim sona erdirildi. Bilgilerinize arz ederim."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın