Yeni Günaydın
Geri

Hakan Ural'dan Ekşi Sözlük'e Sert Sözler!

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural, Ekşi Sözlük’e getirilen erişim engelinin ardından açıklama yaptı.
Hakan Ural'dan Ekşi Sözlük'e Sert Sözler!
Haberler / Magazin
26 Şubat 2023 Pazar 08:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucusu Hakan Ural, Ekşi Sözlük’e getirilen erişim engelinin ardından açıklama yaptı. “Çok geç alınmış bir yargı kararı” diyen Ural, Ekşi Sözlük ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Selçuk Ural’ın oğlu Hakan Ural 'Neler Oluyor Hayatta' programındaki yorumları ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile çok konuşuluyor. Ural sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ekşi Sözlük’e geçtiğimiz günlerde getirilen erişim engeli ile ilgili konuştu.

Hakan Ural Twitter hesabı üzerinden “Ekşi Sözlük denen lağım çukuru sözde platforma getirilen erişim engelini çok geç kalınmış bir yargı kararı olarak görüyorum. 7/24 Hakaret üreten insanları aşağılayan kışkırtan yalan haber yayan ne idüğü belirsiz bu oluşum sonsuza dek olmaz olsun.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın