Yeni Günaydın
Geri

Hafızayı Demir Gibi Güçlendiren Çay Bulundu!

Bu çayı da günlük rutininize ekleyerek demir gibi güçlü bir hafızaya sahip olabilirsiniz.
Hafızayı Demir Gibi Güçlendiren Çay Bulundu!
Haberler / Sağlık
15 Temmuz 2023 Cumartesi 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bitki çayları yapmak için bitkilerin yapraklarını, köklerini ve çiçeklerini demlemek eski bir sanattır. Gençleşmeyi, zindeliği ve sakinliği destekleyen bir sanattır. Çay, sağlığı ve zindeliği desteklemek için geçmişten beri hafıza için kullanılmaktadır.

Çay, kişinin beynini mükemmel durumda tutması, hafıza kaybını yavaşlatması, beyindeki hastalıkları önlemesi, hafızayı, odaklanmayı ve konsantrasyonu güçlendirmesi gibi besleyici özellikleriyle bilinir. Tüm bu faydaların yanı sıra bir fincan çay, gününüz için ihtiyacınız olan tek şey olabilir!

Hafızayı ve direnci korumak ileride Alzheimer ve bunama riskini azaltır. Bitki çayları, genel sağlığı birçok farklı şekilde destekleyen gerekli vitamin ve besinlerle doludur. Çaylar, sağlıklı beyin işlevinin gerekli yapı taşlarının çoğu için harika bir kaynaktır. Aslında alabileceğiniz hapların çoğu, bitki çaylarının aynı maddeleri daha az lezzetli bir karışımda içerir

Hafıza güçlendiren çay tarifi

1 tatlı kaşığı biberiye

1 tatlı kaşığı yeşil çay

1 adet çubuk tarçın

250 cc kaynar su

Bitkileri cam bir kavanoza koyun. Ardından üzerine kaynar su ekleyin. Ağzını kapatın ve yaklaşık 10 dakika demlendirin. Günde 3 fincan tüketebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın