Yeni Günaydın
Geri

HDP'li Encü: İmamoğlu Kabul Edilemez!

Ferhat Encü, İBB Ekrem İmamoğlu’nun kendileri için kabul edilemez bir aday olduğunu söyledi.
HDP'li Encü: İmamoğlu Kabul Edilemez!
Haberler / Politika
20 Eylül 2022 Salı 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Eğer muhalefet bu seçimleri kazanmak istiyorsa toplumun her yanını kapsayan, onların sorunlarını çözeceğini açıkça beyan eden birini aday göstermeli"

HDP İstanbul İl Eşbaşkanı Ferhat Encü, İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendileri için kabul edilemez bir aday olduğunu söyledi.

Turkey Recap’ten Gonca Tokyol’a konuşan Encü, 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayı konusunda “Eğer muhalefet bu seçimleri kazanmak istiyorsa toplumun her yanını kapsayan, onların sorunlarını çözeceğini açıkça beyan eden birini aday göstermeli” yorumunu yaptı. Encü, Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ın bu kriterlere geçmişteki söylemleri nedeniyle uymadığını öne sürdü.Encü, İBB Başkanı hakkında şu yorumu yaptı:

İmamoğlu gibi kendisini solcu olarak gösteren ama sağdan kopmayan, hangi siyasi görüşe sahip olduğu bile belli olmayan, bir yandan Deniz Gezmiş’i anan, diğer yandan Alpaslan Türkeş’i anan bir siyasi figür bizler açısından kabul görmez.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın