Yeni Günaydın
Geri

Güzel Oyuncu Mine Tugay'ın Tatil Pozları Büyüledi!

"Milli servet"
Güzel Oyuncu Mine Tugay'ın Tatil Pozları Büyüledi!
Haberler / Magazin
23 Eylül 2024 Pazartesi 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde hayat verdiği ‘Ender Serez’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Mine Tugay, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle nefes kesmeye devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından birbirinden iddialı karelerini paylaşan Tugay'ın pozları büyük beğeni topladı. Güzel oyuncuya övgü dolu binlerce yorum geldi.

Medcezir, Zalim İstanbul, Yalı Çapkını gibi dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Mine Tugay, kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dillerden düşmüyor. 

Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle adından sıkça söz ettiren Mine Tugay'ın paylaşımları büyük yankı uyandırıyor.

KUSURSUZ FİZİĞİYLE DİKAKT ÇEKİYOR

 İlerleyen yaşına rağmen genç ve güzel kalmayı başaran 46 yaşındaki Tugay’ın kusursuz fiziği ve güzelliği dikkatleri üzerine çekiyor. 

GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLAMIŞTI

Güzellik sırrını açıklayan Tugay, "Bal, zerdeçal ve limon suyuyla yaptığım bir maske var, bazen onu uyguluyorum. Tavsiye ederim. Kendimi dengede hissetmek için de yoga yapıyorum" demişti. 

YEPYENİ PAYLAŞIMLAR GELDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Tugay'ın büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Her paylaşımı olay olan güzel oyuncudan yepyeni paylaşımlar geldi. 

BİKİNİLİ KARESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Tatilden karelerini peş peşe paylaşan Tugay'ın siyah bikinili karesi büyük beğeni topladı. Kıvrımlı hatlarıyla nefes kesen Tugay'a bir bakan bir daha baktı. 

"YAŞAYAN SANAT ESERİ"

Mina Tugay'ın paylaşımına; "Yaşayan sanat eseri", "Milli servet", "Bebek gibi", "En mükemmel bir detaysın", "Gülüşünde ilaç var..." övgü dolu binlerce yorum yağdı. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın