Yeni Günaydın
Geri

Gülşah Çomoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Çomoğlu, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Gülşah Çomoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Haberler / Magazin
30 Mayıs 2024 Perşembe 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İki yıldır kanser tedavisi gören 38 yaşındaki oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. Çomoğlu, bugün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

“Unutma Beni” , “Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi”, “Yüksek Sosyete” ve “Kasaba Doktoru” gibi pek çok yapımda rol alan ve iki yıl önce kansere yakalanan Gülşah Çomoğlu’ndan dün yaşamını yitirdi.

Çomoğlu için Üsküdar Altunizade’de bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çomoğlu’nun ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Gülşah Çomoğlu’nun eşi Gökhan Günal, taziyeleri kabul etti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı, dualar edildi. Çomoğlu, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

2018 yılında Gökhan Günal ile evlenen Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya başladı. Yüksek Sosyete, Umudun Kıyısında, Behzat Ç., Bir Ankara Polisiyesi ve Kasaba Doktoru adlı yapımlarda rol alan Gülşah Çomoğlu, İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp ve Venedik Taciri adlı tiyatro oyunlarında rol aldı. ‘Unutma Beni’ adlı dizide canlandırdığı Asuman karakteriyle tanındı. 2018 yılında Gökhan Günal ile evlenen Gülşah Çomoğlu’nun bir çocuğu vardı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın