Yeni Günaydın
Geri

Görev Aşkı Dedikleri!

Canlı yayında kanlar içinde kalan spiker haber sunmaya devam etti
Görev Aşkı Dedikleri!
Haberler / Medya
15 Temmuz 2022 Cuma 00:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çin'de Suzhou TV sunucusu Huang Xinqi, canlı yayında burnunun kanamasına aldırış etmeden haberleri sunmaya devam etti. Sunucu Xinqi'nin bu tavru izleyicilerin bir kısmı tarafından destek görürken bazı izleyiciler ise yayına devam etme kararına tepki gösterdi.

Televizyonculuk tarihinde canlı yayınlarda birçok kaza meydana geldi. Öyle ki canlı yayınlar, anlık gelişmesi nedeniyle kazaya en açık yayınlar olarak biliniyor. Fakat Çin'de son olarak yaşanan olay, benzeri olmaması nedeniyle canlı yayın tarihine geçti.YAYIN SIRASINDA

BURNU KANAMAYA BAŞLADI

Suzhou TV sunucusu Huang Xinqi'nin canlı yayında haber sunarken bir anda burnu kanadı. Huang Xinqi, burnundan akan kanların ağzına girmesine rağmen yayını kesmedi ve elindeki akışı okumaya devam etti.

SAKİNLİĞİNİ BOZMADI

Spiker, yayın boyunca sakinliğini koruyarak haber bültenini bitirdi. Bültenin bitmesinin ardından açıklamalarda bulunan Huang Xinqi, profesyonelliğinden ödün vermediğini ve o an tek düşüncesinin yayını sürdürmek olduğunu söyledi.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Bu anlar, kısa süre içerisinde sosyal medyada da çok sayıda izlenme aldı. Ancak spikerin hareketi, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar, Huang Xinqi'nin profesyonelliğine övgü yağdırırken, bazıları da "yaptığın yanlış, haber sunmak insan hayatından değerli mi" şeklinde eleştiride bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın