Yeni Günaydın
Geri

Göksel'den İddialı Pozlar!

Göksel, son haliyle Kleopatra'ya benzetildi.
Göksel'den İddialı Pozlar!
Haberler / Magazin
17 Haziran 2023 Cumartesi 21:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Göksel birbirinden iddialı pozlar verdi. Göğüs dekolteli pozlarıyla ağızları açık bırakan Göksel, son haliyle Kleopatra'ya benzetildi.Şarkıları dillere pelesenk olan Göksel tarzıyla bir  bakana bir daha baktırdı. 

Uzaktan, Bi seni Konuşurum, Karar Verdim gibi birçok sevilen şarkıya imza atan Göksel yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. Klibinde iddialı tarzı dikkat çeken Göksel'in son halini görenler çok şaşırdı.

Kilo veren Göksel’in dekolteli pozlarına ise beğeni yağdı. Klibinde iddialı kıyafetler tercih eden ünlü isim göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Ünlü ismin paylaşımına yorum yapanlar arasında Zeynep Bastık ve Simge Sağın da yer aldı.

51 yaşındaki ünlü isim, 2 yıl önce kendisinden 15 yaş küçük gitarist Osman Şahin ile flört etmeye başlamış, kısa süre sonra da ‘Ben Fena Aşığım’ adlı bir albüm çıkarmıştı. "Aşık olunca kontrolü kaybediyorum. Baş etmesi zor bir duygu. Tüm kabuğum kırılıyor. Aynı zamanda birine bu denli yüksek bir duygu beslemek beni telaşlandırıyor. Canım yansa bile gitmesin isterim. Zaten aşk acısını da severim. Kalbim hiçbir zaman boş olmaz" demişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın