Yeni Günaydın
Geri

Gençler Suriye’deki Tekno Partide Coştu!

Suriye’de düzenlenen tekno partide gençler çılgınca eğlendi. Sosyal medyada gündem olan görüntülere “Bu mu savaş olan Suriye?” yorumu yapıldı.
Gençler Suriye’deki Tekno Partide Coştu!
Haberler / Dünya
24 Ağustos 2024 Cumartesi 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Suriye’de 2011 yılında başlayan iç savaş sonrası milyonlarca Suriyeli başka ülkelere göç etti. Türkiye, aradan geçen yıllarda gelen sığınmacı akını nedeniyle dünyada en fazla sığınmacı barındıran ülke oldu. Sığınmacılar ve kaçakların sayısı, Afganlar ve Pakistanlılar ile birlikte, 10 milyonu bulurken bu durum birçok ekonomik ve sosyal probleme neden olmaya devam ediyor.

Suriye’den gelen bazı görüntüler ‘Hani iç savaş vardı’ sorusunun sorulmasına neden oluyor. Bunun en büyük örneklerinden biri de Suriyelilerin Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda ülkelerine gidip gelmesi oldu. Öte yandan ülkeden gelen eğlenceli görüntüler de aynı sorunun sorulmasına neden oluyor.

Suriye’den gelen eğlenceli görüntülere eklenen son örnek sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntüler tekno müzik yapanların sahneye çıktığı bir partiden geldi. Görüntülerde tekno partisine katılan yüzlerce genç eğlenirken ışık ve lazer gösterileri de yapıldı.

Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken yorum yağdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın