Yeni Günaydın
Geri

Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu.
Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri Belli Oldu!
Haberler / Spor
27 Mayıs 2024 Pazartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Sarı-kırmızılı takım, gruplara kalmak için play-off turunda mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takımın muhtemel rakipleri belli oldu.

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım, ligin 38.haftasında Konyaspor’u deplasmanda 3-1 yendi. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi (2) ve Berkan Kutlu kaydetti.

Puanını 102’ye çıkaran sarı-kırmızılı takım 102 puanla sezonu kapattı. Şampiyon Galatasaray gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı elde etti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynayacak. Sarı-kırmızılı ekip, 2024-2025 sezonunda 36 takım arasına kalabilmek için play-off turunda mücadele edecek.

Sarı kırmızılı takım ilk Avrupa maçına 20 veya 21 Ağustos'ta çıkacak. Galatasaray’ın bu turdaki muhtemel rakipleri belli oldu.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray’ın muhtemel rakipleri şöyle:

Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kızıl Yıldız (Sırbistan), Young Boys (İsviçre), Dinamo Zagreb (Hırvatistan) ve PAOK (Yunanistan) Maccabi Tel Aviv (İsrail), Bodo Glimt (Norveç), Ferençvaroş (Macaristan), Karabağ (Azerbaycan), Slovan Bratislava (Slovakya)

GALATASARAY GRUPLARA KALIRSA KASASINI DOLDURACAK

Galatasaray bu turu geçerse Şampiyonlar Ligi'ne kalacak ve 15.64 milyon Euro katılım parası alacak. Ayrıca grupta her galibiyet 2.8 milyon Euro, her beraberlik 930 bin Euro gelir getirecek.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın