Yeni Günaydın
Geri

Galatasaray'da Erden Timur Depremi!

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansın ardından taraftarların sevgilisi haline gelen Erden Timur hakkında flaş bir iddia ortaya atılmıştı.
Galatasaray'da Erden Timur Depremi!
Haberler / Spor
13 Şubat 2024 Salı 22:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur sezon sonunda görevi bırakıyor. Sinan Engin'in ortaya attığı bu iddia sonrası sosyal medya adeta çalkalanmıştı. Ortaya atılan bu iddianın üstünden iki gün geçmesine rağmen sarı-kırmızılı yönetimden herhangi bir yalanlama gelmemesi Galatasaraylı taraftarları endişeye soktu.

SİNAN ENGİN NE DEMİŞTİ?

Sinan Engin Beyaz TV'de yaptığı açıklamada, "Erden Timur, sezon sonunda bırakıyor. Aldığım duyum bu. Sezon sonunda bırakmayı düşünüyor. Bırakacağını duydum." demişti.

"DURSUN BEY'LE Mİ ARASI BOZUK BİLMİYORUM..."

Sinan Engin ayrıca, "Galatasaray'da çok önemli işler yaptı. Galatasaray taraftarının da bir numaralı sevgilisi. Dursun Bey'le mi arası bozuk bilmiyorum. Türk futbolunda çok samimiyetsiz bir ortam olduğunu düşünüyor. Galatasaray taraftarının bir numarası. İkinci bir Abdülkerim Albayrak gibi." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın