Yeni Günaydın
Geri

Galatasaray UEFA Ligine 3 Gollü Galibiyetle Başladı!

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Galatasaray konuk ettiği PAOK’u 3-1 mağlup etti. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Rahman Baba (kk),Yunus Akgün ve Mauro Icardi kaydetti.
Galatasaray UEFA Ligine 3 Gollü Galibiyetle Başladı!
Haberler / Spor
26 Eylül 2024 Perşembe 00:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Avrupa Ligi ilk haftasında Galatasaray sahasında PAOK ile karşı karşıya geldi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı İspanyol Alejandro Hernandez yönetti. VAR koltuğunda ise yine bir İspanyol Carlos del Cerro Grande oturdu.

GALATASARAY HATA YAPMADI

Temsilcimiz Galatasaray karşılaşmaya hızlı başladı ancak girdiği pozisyonları gole çeviremedi. PAOK’ta etkili fırsatlar yakalasa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi. Soyunma odasından güçlü bir görüntüyle gelen Galatasaray, 48. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren sarı-kırmızılı ekip baskısını arttırsa da PAOK 67. dakikada bulduğu golle skoru eşitledi. Yenilen gol sonrası oyunun hakimiyetini eline geçiren Galatasaray 75. dakikada bulduğu golle tekrardan öne geçti. Sarı-kırmızılı ekip bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü iyice eline aldı ve 90+5'te gelen golle skoru 3-1'e getirdi ve maç bu sonuçla sona erdi..

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 48. dakikada Rahman Baba (kk), 75. dakikada Yunus Akgün ve 90+5. dakikada Mauro Icardi kaydetti. PAOK’un tek golü ise 67. dakikada Giannis Konstantelias’tan geldi.

Galatasaray bu galibiyetle birlikte UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında 3 puana ulaştı.

Galatasaray bir sonraki karşılaşmasında Rigas Skola deplasmanına giderken, PAOK sahasında Steaua Bükreş’i ağırlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın