Yeni Günaydın
Geri

Fulya Öztürk’ten Esra Ezmeci’ye Bomba Sözler!

“Yaptığım işte gözü vardı, arkamdan iş çevirdi'
Fulya Öztürk’ten Esra Ezmeci’ye Bomba Sözler!
Haberler / Medya
24 Ocak 2023 Salı 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CNN Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, FOX TV’de program yaptığı döneme ilişkin bomba açıklamalarda bulundu. Öztürk, kendisinden sonra program yapan “Dişi Haydar Dümen” lakaplı Esra Ezmeci için, “Yaptığım işte gözü vardı, arkamdan iş çevirdi'' dedi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya İle Umudun Olsun programında sunuculuk yapan gazeteci Fulya Öztürk, daha sonra kendi kararıyla bu programı noktalama kararı almıştı.

O dönem programda Öztürk’le birlikte olan Esra Ezmeci ise ilginç bir şekilde yollarını ayırmış ve tek başına yola devam etmişti.

DAHA SONRA YERİNE GEÇTİ

Esra Ezmeci, Fulya Öztürk’ün kanaldan ayrılmasının ardından “Esra Ezmeci İle Karşı Karşıya” adlı bir programla yine FOX TV’de seyirci karşısına çıkmıştı.

İşte Fulya Öztürk, Haberler.com’da Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu olduğu programda Esra Ezmeci’nin programına ilişkin bomba ifadeler kullandı.

“ARKADAN HAREKETE GEÇMİŞ”

Fulya Öztürk, Esra Ezmeci’nin kendisinin kanaldan ayrılmasının harekete geçtiğini belirterek, “Ben zaten ayrılmışım. İsteği varmış zaten. Ben gittikten sonra da hemen harekete geçirmiş. Benim kimseye zararım olmadı. Ben azimliyim ama hırslı insan farklı oluyor. Yanındakinin ayağını kaydırıyor. Ben Esra Ezmeci ile çok yakından değilim ama arkamdan iş çevirmiş gibi oldu” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın