Yeni Günaydın
Geri

Fransa'nın Ünlü Kayak Merkezi'ne Kimler Gitti?

"Zamanında bunlara çok kazandırdım" diyen Seçil Erzan o kişileri açıkladı. İşte detaylar...
Fransa'nın Ünlü Kayak Merkezi'ne Kimler Gitti?
Haberler / Gündem
13 Ocak 2024 Cumartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin gündemindeki Seçil Erzan davasının 2. duruşması bugün görüldü. Duruşmada ilk olarak Seçil Erzan’ın savunması alındı. Tıklım tıklım olan mahkeme salonunda Seçil Erzan savunmasını yaparken zaman zaman gözyaşlarına boğuldu. Davayı takip eden gazeteci Kenan Taş önemli bir detayı aktardı. "Zamanında bunlara çok kazandırdım" diyen Seçil Erzan o kişileri açıkladı. İşte detaylar...

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Seçil Erzan'ın davasının 2. duruşması bugün görüldü.

Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı dava İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı. Duruşmada tanık olarak ifade vermek için eski futbolcu Semih Kaya adliyeye geldi. Kaya'nın adliye girdiği dakikalardaki yoğun kalabalık ve hareketlilik dikkatlerden kaçmadı.

18 müştekili iddianamede şüpheli Erzan’ın ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘özel belgede sahtecilik’ suçlarından toplamda 66 yıldan 216 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Diğer 6 şüphelinin ise 3 yıl ile 65 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi. Daha sonra 3 mağdurun da eklenmesiyle müşteki sayısı 21’e yükselirken, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 77 yıldan 252 yıla kadar yükseldi.

Seçil Erzan savunma yaptı. Zaman zaman ağlamaklı şekilde ifade veren Erzan, "MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" şeklinde konuştu. Özer, "İnsanlar 'Seçil'i gördüğümüzde gözümüzde dolar canlanıyor', 'para, para' diye espiri yapıyorlardı" diye konuştu.

Duruşmada kırık telefonla ilgili konuşan Erzan, "Ben delil karartmak falan istemiyorum, telefonumu kendim verdim. O dönem aldığım paraları değerlendiremedim" dedi. Erzan ayrıca "Parayı 1 saat sonra biri alıyordu zaten. Ben kimseye fon yapıyorum, değerlendiriyorum demedim" diye konuştu.

"SEMİH FAİZ İSTEMESE BEN ZATEN ÇÖZECEKTİM"

Erzan, Semih Kaya'nın kendisine kötü davranmadığını söyleyerek "Kaya'ya ana paranı aldın fazlasını isteme dedim. Semih bu kadar faiz istemeseydi ben sadece Selçuk İnan'a borçlanacaktım. O bu kadar faiz istemese ben zaten çözecektim. Diğer herkes artıdaydı. Ya da benim çözeceğim durumlardı" dedi.

"FRANSA'NIN ÜNLÜ KAYAK MERKEZİ..."

Davayı takip eden gazeteci Kenan Taş dava ile ilgili yeni gelişmeleri aktardı:

Av. Epözdemir: Whatsap yazışmalarınızda Fransa’nın ünlü kayak merkezi Megvil'e gidenlerle ilgili Zamanında bunlara çok kazandırdım ben, yüzde 50” yazmışsınız. Bu kişiler fotoğrafta arkadaşlarıyla Megvil'de tatil yapan Denizbank g. Müdürü Hakan Ateş olabilir mi?

Seçil: değil... Hakime hanım devreye girdi: Kast ettiğiniz kişiler bunlar değil mi?

Seçil: Hayır değil! Taninle konuşuyorduk. Merve’nin kız kardeşleri Megvil'e gitmişlerdi, onları konuşuyorduk. Tarihler belli...

Rezzan Epözdemir: Peki ‘no 3’ ve ‘no 4’ dediğiniz kişiler kim?

Seçil: Merve’nin 3 numaralı kız kardeşi ile 4 numaralı kız kardeşi...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın