Yeni Günaydın
Geri

Flaş! İki İlçede Uyuşturucu Operasyonu!

Kadıköy ve Kağıthane mercek altında
Flaş! İki İlçede Uyuşturucu Operasyonu!
Haberler / Gündem
16 Ocak 2023 Pazartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

KADIKÖY ve Kağıthane’de uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanırken biri ise serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri 14 Ocak'ta Kadıköy'de narkotik madde satışı yaptığı tespit ettiği Ş.K’yı takibe aldı. Ekipler şüpheli Ş.K.’nın Ümraniye Tatlısu Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu madde yetiştirdiğini belirledi. Ekipler aynı gün Kağıthane metruk bir binada da uyuşturucu madde ticareti yapıldığını tespit etti. Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda şüphelilerden Ş.K. Ümraniye'de, P.K.A, Y.K. ve M.S. ise Kağıthane'de gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 5 kilogram uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi.

 

Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 395 liraya el konuldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden P.K.A, Y.K. ve M.S. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, Ş.K. serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın