Yeni Günaydın
Geri

Fenerbahçe'ye 3 Futbolcudan Ağır Fatura!

Transfer sezonunu hareketli geçiren Fenerbahçe, dikkat çeken hamlelerde bulundu. Kadrosunu yıldız isimlerle dolduran Sarı-Lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nu da 30 milyon euro gibi rekor bir bedelle Premier Lig ekibi Brighton'a gönderdi.
Fenerbahçe'ye 3 Futbolcudan Ağır Fatura!
Haberler / Spor
5 Eylül 2024 Perşembe 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer sezonunu hareketli geçiren Fenerbahçe, dikkat çeken hamlelerde bulundu. Kadrosunu yıldız isimlerle dolduran Sarı-Lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nu da 30 milyon euro gibi rekor bir bedelle Premier Lig ekibi Brighton'a gönderdi.

3 FUTBOLCUDAN 13.41 MİLYON EURO ZARAR ETTİ

Öte yandan Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda 3 futbolcusuyla yollarını ayıran Süper Lig devi, ciddi bir zarara uğradı.

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, yollarını ayırdığı Luan Peres, Rade Krunic ve Joao Pedro'dan 13.41 milyon euro zarar etti.

BEDELSİZ OLARAK GÖNDERDİ

Sarı-Lacivertliler, 2022'nin yaz transfer döneminde 5.23 milyon euroya kadroya katılan Luan Peres'i bedelsiz olarak Santos'a gönderdi.

Süper Lig ekibi yine aynı dönemde Cagliari'den 4.68 milyon euroya renklerine bağladığı Joao Pedro'nun ise sözleşmesini feshetti.

Son olarak Milan'dan 3.5 milyon euroya transfer olan Rade Krunic ise bedelsiz olarak Kızılyıldız'a gitti. Ancak Krunic'in sözleşmesinde, yıldız futbolcunun ileride satılması durumunda Sırp ekibi, Sarı-Lacivertlilere satış bedelinin yüzde 50'sini ödeyeceği bir madde bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın