Yeni Günaydın
Geri

Fakıbaba’nın İstifa Dilekçesine Ulaşıldı!

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifa dilekçesine ulaşıldı.
Fakıbaba’nın İstifa Dilekçesine Ulaşıldı!
Haberler / Politika
22 Ekim 2022 Cumartesi 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Urfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve eski Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinden ve milletvekilliğinden istifa etti, İyi Parti'ye katılacağını açıkladı.

Twitter'dan bir açıklama yapan Fakıbaba, "AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğimden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur" dedi.

Halk TV'nin ulaştığı istifa dilekçesine göre Fakıbaba, TBMM'ye sunduğu dilekçede de şöyle dedi: "Gördüğüm lüzum üzerine, AK Parti Şanlıurfa milletvekilliğinden istifa ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim." 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın