Yeni Günaydın
Geri

FIFA'dan, Nusret'e Soruşturma!

FIFA, Nusret Gökçe'nin sahaya izinsiz olarak girdiğini açıkladı.
FIFA'dan, Nusret'e Soruşturma!
Haberler / Gündem
23 Aralık 2022 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Salt Bea lakabıyla dünyaca ünlenen Nusret’in 2022 Dünya Kupası’ndaki final maçında Arjantinli futbolcularla fotoğraf çektirmesi başını yaktı. FIFA'nın Dünya Kupası finalinde sahaya giren Nusret Gökçe için soruşturma başlattı.

Nusret Gökçe, Dünya Kupası final maçında sahaya inip kupa ile fotoğraf çektirmişti. Futbolcularla da tek tek fotoğraf çektiren Nusret, dünya gündemine oturdu.

Nusret Gökçe’nin saha içinde birlikte fotoğraf çektirmek istediği Lionel Messi’yi sıkıştırması da sosyal medyanın gündemi oldu.

FIFA, restoran sahibi Nusret Gökçe'nin de aralarında bulunduğu bazı kişilerin, 2022 Dünya Kupası finalinin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini araştırıyor.

İngiliz yayın kurumu BBC'ye konuşan bir FIFA yetkilisi, "Bazı kişilerin kupa töreninin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini tespit etmek için inceleme başlatıldı. İnceleme sonucu uygun işlem neyse yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

İzinsiz girmesi başını fena yaktı

FIFA, Nusret Gökçe'nin sahaya izinsiz olarak girdiğini açıkladı.

Aynı zamanda Salt Bae lakaplı şefin sahaya girmesine izin veren personelin de ceza alacağı iddia edildi.

Nusret Gökçe'nin özellikle kupayla verdiği pozlar büyük gündem olmuş ve birçok kişi tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın