Yeni Günaydın
Geri

Esra Erol'da Gözaltı: Bebeğe Alkol İçiren Aile Şoke Etti!

ATV'nin gündüz kuşağı programı Esra Erol'da kan donduran iddialar ortaya çıktı. Dilek isimli bir kadın eşinin çocuklarına kötü davrandığını söyleyerek programa başvurdu.
Esra Erol'da Gözaltı: Bebeğe Alkol İçiren Aile Şoke Etti!
Haberler / Gündem
18 Eylül 2024 Çarşamba 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha sonra bebeklerinin elinde alkol şişesi ve yanında izmarit bulunduğu fotoğraf ortaya çıktı. Bir kişi canlı yayına bağlanarak şikayetçi oldu. Yayın ihbar kabul edildi, polis ekipleri stüdyoya gelerek Dilek Hanım ve kocası Mustafa'yı gözaltına aldı.

Esra Erol'da şaşkına çeviren bir olay daha işlendi. Programa başvuran Dilek Hanım, eşinin çocuklarına kötü davrandığından şikayetçiydi. "Artık çocuğuma kötü davranınca bu adam bende bitti" diyen mağdur kadından eşi özür diledi. Bu özür Dilek Hanım'ı yumuşatmıştı ancak ortaya pes dedirten görüntü çıktı.

Dilek Hanım eşini affetmeyi düşünüyordu. Bu sırada Esra Erol ekrana çiftin bebeğinin elinde alkol şişesi ve yanında izmarit olan görüntüyü yansıtarak, "Çocuğunuzun elinde neden alkol şişesi var? Önce bunu açıklayın." diye sorguladı.

Görüntüyü görenler adeta şaşkına döndü.

Çift bu soru karşısından bebeklerinin alkol içmediğini savunarak bunun normal olduğunu vurguladılar. Dilek Hanım şişenin içinin boş olduğunu belirtti.

Yayına ihbarda bulunan bir kişi "Bu aileden şikayetçiyim. Bebekleri uyumayınca alkol vererek uyutuyorlar" diye şikayette bulundu.

Olayın hemen ardından emniyet yayını ihbar kabul ederek stüdyoya geldi ve aileyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın