Yeni Günaydın
Geri

Eşinden Ayrıldı, Evini Natüralist Tatil Köyü Yaptı!

"Misafirleri özenle seçip güven ortamı kuruyorum"
Eşinden Ayrıldı, Evini Natüralist Tatil Köyü Yaptı!
Haberler / Yaşam
24 Ağustos 2024 Cumartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

20 yıldan uzun bir süredir natüralist yaşam biçimini benimseyen 57 yaşındaki Karie Jane isimli bir kadın 2019 yılında eşinden boşandıktan sonra evini natüralist tatil köyüne çevirdi. Emekli anne ve babasının da dahil olduğu natüralist tatil köyünde yaşadıklarını ifade eden Jane, "Natürist tatil köyünü işletmeye başladığımdan beri, natürizm sayesinde kendime aşık olduğumu söyleyebilirim. Çok özgürleştirici." dedi.

İspanya'da Fuerteventura Adası'nda kendisine ait bir tatil köyünde yaşayan 57 yaşındaki Karie Jane isimli bir kadın natüralist yaşam biçimi nedeniyle sık sık sosyal medyada gündeme geliyor. 2000 yılında İspanya'daki bir çıplaklar plajına gittikten sonra natüralizmi benimsediğini söyleyen Jane, 2001 yılında o zamanki eşiyle birlikte natürist yaşam tarzına uygun olarak Fuerteventura'da beş daireden oluşan bir tatil evi bile satın aldı. Jane ve eşi 2013 yılında boşandılar ve yeni bir başlangıca ihtiyaç duyan 57 yaşındaki kadın Fuerteventura'ya kalıcı olarak taşınmaya karar verdi.

ESKİ EŞİ DESTEKLEDİ

Boşanmasının ardından evindeki birkaç daireyi ailelere kiraya veren Jane, 2019 yılında yetişkinlere natürist tatiller sunan bir tatil köyü fikrine yöneldi. Hala arkadaş olduğu eski eşi de bu kararında kendisine büyük destek verdi.

Ağustos ayında, 2024 Naturist Seyahat Ödülleri'nde En İyi Pazarlama Ödülü'nü alan ve En İyi Naturist Mekan Ödülü'nde ikinci olan Jane, "Çok şok oldum ama aynı zamanda çok da heyecanlandım. Misafirleri özenle seçip güven ortamı kuruyorum. Burada herkesin rahat etmesi benim için en önemli detay. Burada herkes her gün çıplak dolaşıyor ve tüm aktivitelerimizi tamamen kıyafetsiz yapıyoruz" diye konuştu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın