Yeni Günaydın
Geri

Eşi Boşanmak İsteyince Dehşet Saçtı!

Boşanmak İsteyen Eşini Yaraladı, Kayınpederini Öldürdü!
Eşi Boşanmak İsteyince Dehşet Saçtı!
Haberler / Yaşam
23 Ağustos 2023 Çarşamba 08:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hatay'da 33 yaşındaki Hüseyin Bayraktar, boşanmak isteyen 25 yaşındaki eşi Rakkuş Bayraktar'ı pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olayın ardından kayınpederini öldüren şüpheli olay yerinden kaçtı. Ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Kıyıgören Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Rakkuş Bayraktar, eşi Hüseyin Bayraktar’dan ayrılmak istediği için babasının evine gitti. Bir süre sonra Hüseyin Bayraktar da yanına pompalı tüfek alarak kayınpederinin evine gidip eşiyle konuşmak istedi. Burada Hüseyin ve Rakkuş Bayraktar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfekle eşine ve kayınpederi İyed Bayraktar'a ateş açan Hüseyin Bayraktar, daha sonra evden ayrılarak kayıplara karıştı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan baba ve kızı kanlar içerisinde kalırken, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İyed Bayraktar'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, kızı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın