Yeni Günaydın
Geri

Ersan Şen ve İsmail Saymaz Arasında Gergin Anlar!

Sözcü Tv ekranlarında karşı karşıya gelen Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz arasında gergin anlar yaşandı.
Ersan Şen ve İsmail Saymaz Arasında Gergin Anlar!
Haberler / Medya
12 Eylül 2023 Salı 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sözcü Tv ekranlarında karşı karşıya gelen Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz arasında gergin anlar yaşandı. CHP ve İYİ Parti arasındaki olabilecek yerel seçim ittifakının masaya yatırıldığı programda tansiyon yükseldi.

Prof. Dr. Ersan Şen ve gazeteci İsmail Saymaz Sözcü Tv'de Serap Belovacıklı'nın konuğu oldu. Yerel seçimlerde CHP ve İYİ Partinin ittifak yapıp yapmayacağı konusunun konuşulduğu programda Şen ve Saymaz arasında gergin anlar yaşandı.

İsmail Saymaz'ın, "Yeniden Refah ya da bir başka parti ile İstanbul ve Ankara'da yapılacak ittifaka İmamoğlu ya da Yavaş karar veremez. CHP Dingo'nun ahırı mı? CHP Genel Merkezi buna kara verir" derken Şen bu sözlere sert çıktı.

"Yeniden Refah Partisi genel seçimlerde Millet İttifakı'nı destekleseydi kucaklarını açarlardı" diyen Erkan Şen, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan koalisyonunu örnek göstererek "Fatih Erbakan'ın görüşleri babasından farklı mı? Çoğulculuğa karşı mısınız? " dedi.


İşte o anlar…

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın