Yeni Günaydın
Geri

Ersan Şen ile İsmail Saymaz Arasında Sert Tartışma!

'Bir saattir konuşulur mu lan'
Ersan Şen ile İsmail Saymaz Arasında Sert Tartışma!
Haberler / Medya
16 Şubat 2024 Cuma 08:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ersan Şen ile İsmail Saymaz arasında canlı yayında ipler gerildi. Ersan Şen'in canlı yayında 'lan' diye hitap ettiği İsmail Saymaz'ın yanıtı bir o kadar sert oldu. Tartışma büyüyünce yayın kesildi, kanal reklama gitmek zorunda kaldı.

Bir programın konukları olarak ekrana çıkan gazeteci İsmail Saymaz ile ceza hukukçusu Ersan Şen arasında gerginlik çıktı. Seçim gündemiyle ilgili konuşma yapan İsmail Saymaz'ın sözlerini uzatmasına Ersan Şen'den tepki geldi.

Programa canlı bağlantı ile katılan Şen, "Bana söz verecek misiniz, yoksa yayından çıkayım mı? Bir saattir konuşuyorsun İsmail. Tam bir saattir ya. Neyse, konuşun ya. Umurumda değil" dedi.

Bunun üzerine Şen'e, programın sunucusu Serap Belovacıklı ve Saymaz’dan, "Hocam size süre verdik, siz istemediniz" yanıtı geldi.

'Bir saattir konuşulur mu lan'

Şen ise Saymaz'a, "Tamam da İsmail, üç dakikada bitir kardeşim. Bir saattir konuşulur mu lan! El insaf ya" diye çıkıştı.

'Benden ağır cevap alırsınız'

Şen'in sözleri üzerine Saymaz, "Hocam sizden rica ediyorum, benimle bir daha böyle konuşmayın. Yaşınıza, sıfatınıza hürmetim var. Benimle bir daha böyle konuşursanız üslubumu değiştiririm. Üslupsuzluk yaparım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Program araya girdi

Programın ilerleyen dakikalarında Saymaz konuşurken Şen'in de sürekli araya girmesi üzerine, programın sunucusu Belovacılıklı, "Bir araya gidelim. Aranın ardından devam edeceğiz" dedi. Tartışma devam ederken reji yorumcuların sesini kıstı ve program reklam arasına gitti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın