Yeni Günaydın
Geri

Erdoğan Geleneği Değiştiriyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. tur seçimlerini kazanması halinde bir geleneği değiştirecek.
Erdoğan Geleneği Değiştiriyor!
Haberler / Gündem
28 Mayıs 2023 Pazar 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. tur seçimlerini kazanması halinde bir geleneği değiştirecek. Kazandığı tüm seçimlerde AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yapan Erdoğan, bu kez konuşmasını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirecek.

Türkiye bugün cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu için yeniden sandık başına gitti. Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarıştığı seçimde en fazla oyu alan 13. cumhurbaşkanı olacak.

ERDOĞAN GELENEĞİ DEĞİŞTİRİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü seçimlerde zafere ulaşması durumunda bir geleneği değiştirecek. Kazandığı tüm seçimlerde AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yapan Erdoğan, eğer bu seçimi de kazanırsa bu kez Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana binasındaki balkonda vatandaşlara seslenecek.

BASIN MENSUPLARI İÇİN YER HAZIRLANDI

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde gerekli hazırlıklar yapılırken seçimi buradan takip edecek basın mensupları için de yer ayrıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın