Yeni Günaydın
Geri

Erdal Özyağcılar'a Ölüm Tehdidi!

Özyağcılar bir mekanda tanıştığı ve maddi anlamda yardımda bulunduğu kişinin tehditleriyle karşılaşmaya başladı.
Erdal Özyağcılar'a Ölüm Tehdidi!
Haberler / Magazin
27 Ekim 2023 Cuma 20:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdal Özyağcılar bir mekanda tanıştığı ve maddi anlamda yardımda bulunduğu kişinin tehditleriyle karşılaşmaya başladı. Tehdit mesajları alan Erdal Özyağcılar soluğu savcılıkta aldı.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar iyilik yapmak isterken kötülükle karşılaştı. 75 yaşındaki sanatçı Beşiktaş'ta gittiği bir mekanda, valelik yapmakta olan Oktay T. ile tanıştı ve Oktay T. maddi olarak zor durumda olduğunu söyleyip yardım istedi. Erdal Özyağcılar da belli aralıklarla maddi yardımda bulundu ancak geçtiğimiz aya kadar talepleri devam eden gence, artık yardım istememesini söyledi.

Özyağcılar ise bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan Oktay T., "Ben İstanbul'da bazı eğlence mekanlarında çalıştım. Erdal Özyağcılar'ı buradan tanıyorum. Kendisinden para talep ettim. Bana 4-5 defa para gönderdi daha sonra tekrar para istedim. Bu kez göndermedi. Telefonumu Ayhan isimli bir kişi alıp Özyağcılar'a küfür etti. Ben alkolik bir insanım, kişilik tedavisi görüyorum. Bu yüzden arayıp aramadığımı hatırlamıyorum. Kendisinden özür dilerim. Gerekirse ondan aldığım parayı iade ederim" diyerek kendisini savundu.

Oktay T. hakkında yağmaya teşebbüs ve hakaret suçlarından iddianame düzenlendi. İddianamede; Oktay T.'nin, Erdal Özyağcılarlar'ı tehdit ederek para istediği ve bu şekilde yağma suçuna teşebbüs ettiği ifade edildi. Oktay T., ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın