Yeni Günaydın
Geri

Ellon Musk'ın Babasından İtiraf!

Errol Musk, 4 yaşından beri büyüttüğü kendi üvey kızından çocuğu olduğunu itiraf etti.
Ellon Musk'ın Babasından İtiraf!
Haberler / Dünya
15 Temmuz 2022 Cuma 19:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milyarder Elon Musk'ın babası Errol Musk, 4 yaşından beri büyüttüğü kendi üvey kızı Jana Bezuidenhout'tan bir çocuğu daha olduğunu itiraf etti. Musk, "Bu dünyaya üremeye geldik" dedi.

Errol Musk (76), 4 yaşındayken evlat edindiği Jana Bezuidenhout'un (35) dünyaya getirdiği kız bebeğinin babasının kendisi olduğunu açıkladı.

Bebeğin planlı olmadığı söyleyen Errol Musk, Jana'nın ilk bebeklerinin doğumunun ardından 18 ay kendisiyle birlikte kaldığı ancak şuan yaşanan durumun farklı olduğunu söyledi.

The Sun gazetesine konuşan Errol Musk, insanlara daha fazla çocuk yapmazsa medeniyetin çökeceğini savunan oğlu Elon Musk'ın bu fikrini tekrarlayarak, "Dünyada bulunuşumuzun tek sebebi üremek" dedi.

Babasının üvey kızından bebekler dünyaya getirmesine karşı çıkan Elon Musk, babasını "Korkunç bir insan” ve “Kötü” olarak nitelendiriyor.

Errol Musk yaptığı açıklamalarda bu dünyada yapmamız tek gerekenin üretmek olduğu, çocuk yapmanın da üretmenin bir parçası olduğunu dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın