Yeni Günaydın
Geri

Ekran Ömrü Kısa Oldu!

Büyük umutlarla başlayan dizi reytinglere yenik düştü.
Ekran Ömrü Kısa Oldu!
Haberler / Medya
28 Eylül 2022 Çarşamba 21:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ekran macerası sona eren diziler kervanına bir yapım daha ekleniyor.Kanalların bin bir emekle seyirciyle buluşturduğu bazı diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor.

Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor.Ekran maceralarına iddialı başlayan yaz dizilerinde tam anlamıyla yaprak dökümü yaşanıyor.Bu kez final haberi, Fox TV’nin büyük umutlarla başlayan dizisinden geldi.

Geçen sezon sonunda çekilmeye başlanan “Kusursuz Kiracı” dizisinin ekran ömrü kısa oldu.İlk bölümü 30 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanan, başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dram türündeki 'Kusursuz Kiracı' dizisinin dünkü reyting sonuçları da düşük çıkınca erken final kararı alındı.

Dizi, 6. bölümüyle ekrana veda edecek.MF Yapım imzalı, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği ve Nermin Yıldırım'ın senaryosunu yazdığı 'Kusursuz Kiracı'nın oyuncu kadrosunda Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Ümmü Putgül, Umut Kurt, Deniz Cengiz, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur, Alptekin Serdengeçti, Nilsu Yılmaz, Rami Narin ve Emin Günenç yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın