Yeni Günaydın
Geri

Efsane Çizgi Film 'He-Man' Geri Dönüyor!

80’li yıllarda yayınlanan He-Man çizgi filmi ekranlara geri dönüyor.
Efsane Çizgi Film 'He-Man' Geri Dönüyor!
Haberler / Kültür-Sanat
30 Mayıs 2024 Perşembe 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Gölgelerin gücü adına, güç bende artık” repliği ile 80’li yıllarda özellikle Türkiye’de çocuk olanların hayran olduğu He-Man çizgi filmi, ekranlara bomba gibi dönüyor.

Daha önce Netflix'in iptal ettiği "Masters of the Universe" filminin haklarını alan Amazon MGM Studios projeyi tamamlamak üzere.

Amazon MGM Studios ve Mattel çekeceği filmin yönetmen koltuğuna ise “Bumblebee” filminin ünlü ismi Travis Knight oturuyor.

Mattel'in ikonik serisine dayanan filmin senaryosunu ise Travis Knight yazacak.

Merakla beklenen filmin 5 Haziran 2026'da vizyona gireceği söylenirken He-Man karakterini genç oyuncu Nicholas Galitzine’nin oynayacağı ortaya çıktı.

29 yaşındaki İngiliz oyuncu daha önce pek çok filmde rol almıştı. Daha önce Netflix'e çizgi film formatında dizisi çekilen seri hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

HE-MAN’İN KONUSU NEDİR?

'Kainatın Hakimleri' serisindeki ana karakter olan He-Man, 1983-1985 yılları arasında çekildi.130 bölüm olarak çekilen seri tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Türkiye'de de çok sevilen çizgi film He-Man ve arkadaşlarının kötülükleri bitmek tükenmek bilmeyen İskeletor karakteri ile savaşını konu almaktadır.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın