Yeni Günaydın
Geri

Eda Erdem Sosyal Medyayı Salladı!

"Özel ve anlamlı bir geceye hazırlanırken..."
Eda Erdem Sosyal Medyayı Salladı!
Haberler / Magazin
9 Kasım 2023 Perşembe 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem gerek başarılı spor hayatı gerekse açıklamalarıyla dikkat çeken bir sporcu. Eda Erdem sosyal medyada özel bir gece için hazırlandı ve gerek saçı gerekse makyajıyla sosyal medyayı salladı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Eda Erdem Dündar, başarılı sporculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da merak konusu olan isimler arasında yer alıyor.

36 yaşındaki milli voleybolcu Eda Erdem, voleybol kariyerine binlerce maç ve başarı sığdırarak ülkenin en başarılı sporcular listesine adını yazdırdı.

Fenerbahçe Opet'in de kaptanı olan Eda Erdem sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. Özel bir geceye hazırlanan Eda Erdem makyajı, saçları ve beyaz saten detaylı tarzıyla adından söz ettirdi.

"Özel ve anlamlı bir geceye hazırlanırken..." notuyla yaptığı paylaşım beğeni rekorları kırdı.

Ebrar Karakurt da kaptanını görünce "OMG" demekten kendini alamadı. Melek Mosso ve Melisa Sözen gibi ünlü isimler de Eda Erdem'e kalp emojisi yağdırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın