Yeni Günaydın
Geri

Dünyanın En Büyük Böcek İstilası!

İnsanlar kendilerini eve kilitledi.
Dünyanın En Büyük Böcek İstilası!
Haberler / Dünya
16 Haziran 2023 Cuma 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın gördüğü en büyük yamyam böcek istilası ABD'nin Nevada eyaletinde başladı. Milyonlarca böcek evlere doğru akın etmeye başladı. Yamyam böceklerin pes eden ve geri dönmek isteyen arkadaşlarını da bırakmayıp yediği öne sürüldü. İşte ilginç olayın tüm detayları...

Dünyanın en büyük böcek istilası Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı. ABD eyaleti Nevada'da istilaya geçen böcekler, evlere doğru ilerliyor. 

YAMYAM ÖZELLİKLERİ TAŞIYORLAR

Böceklerin yamyam özellikleri taşıdıkları ve istiladan dönmek isteyen arkadaşlarını yedikleri öne sürüldü. 

İNSANLAR KENDİLERİNİ EVE KİLİTLEDİ

Böcek istilasından kaçınmak isteyen insanlar ise evlerinin tüm deliklerini kapatarak içeride beklemeye başladı. Acilen ilaçlama çalışması talep ediliyor. 

İSMİ "MORMON CIRCIR BÖCEĞİ"

Milyonlarca çekirge benzeri Mormon cırcır böceği mülklerine ve bahçelerine inerken, bölge sakinleri kendilerini evlerinin içine kilitliyor .

Kendilerine "korkunç bir koku" verdiği söylenen böceklerin son zamanlarda istilası, son günlerde Nevada'yı işgal ederek evlerini, çimlerini ve arabalarını örttü.

EN SON 2019 YILINDA GÖRÜLDÜLER

Mormon cırcır böcekleri Nevada'yı en son 2019'da istila etti - ve eyalette altı yıla kadar aktif oldukları ve tekrar uykuda kaldıkları söyleniyor - bir bölgede toplanırken birbirlerini yiyorlar.

İçeriden bir sakin, Colette Reynolds'un TikTok'ta, çimlerinin her yerinde 2 inç uzunluğa kadar büyüyebilen sayısız yaratığı ve beklediği bir teslimat paketini gösteren bir video paylaştığını bildirdi. 

EZİLEN ARKADAŞLARINI YUTMAK İÇİN GERİ DÖNÜYORLAR

Reynolds, sokaktaki yaratıkların üzerinden geçtiğinde, "yaşayanların, ezilen arkadaşlarını yutmak için geri döndüklerini" gördüğünü söyledi. Ayrıca böceklerin pes eden arkadaşlarını da yedikleri öne sürüldü. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın