Yeni Günaydın
Geri

Dünyaca Ünlü Gitar Virtüözü Türkiye’ye Geliyor!

Rock müziğin en önemli gitar virtüözlerinden Steve Vai, 2 ayrı şehirde konser vermek üzere Türkiye'ye gelecek.
Dünyaca Ünlü Gitar Virtüözü Türkiye’ye Geliyor!
Haberler / Kültür-Sanat
18 Ocak 2023 Çarşamba 21:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Grammy tarihine damgasını vuran ABD’li besteci, gitarist ve prodüktör Steve Vai, geçtiğimiz yıl yayınladığı son albümü Inviolate’in Avrupa turnesi kapsamında 18 Nisan Ankara Congresium’da, 19 Nisan’da ise İstanbul Volkswagen Arena’da sahnede olacak.

Bugüne dek 15 milyondan fazla albüm satan usta virtüöz, son albümü Inviolate dışında kariyerinin en önemli şarkılarını çalacak. Biletler, 20 Ocak Cuma günü satışa çıkacak.

30 yıllık eşsiz başarılarla dolu kariyeri boyunca enstrümental rocktan hard rocka, heavy metalden progressive rocka pek çok farklı tarzda kayıtlar gerçekleştiren bir virtüöz olan Steve Vai, 1980 yılından bu yana tekniği ve ürettikleriyle kendisinden sonra gelen jenerasyonlara ilham kaynağı oldu.

Birçok farklı dergi ve web sitesi tarafından hazırlanan en iyi gitarist listelerinde defalarca yer bulan Steve Vai, Alcatrazz, David Lee Roth ve Whitesnake, Ozzy Osbourne, Mary J. Blige, M83, Travis Barker, Devin Townsend, Zakk Wylde ve Terry Bozzio’nun da aralarında bulunduğu birbirinden ünlü isimlerle de çalıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın