Yeni Günaydın
Geri

Dövme Tutkusu Kabusa Dönüştü!

Bacağına dövme yaptırmak için 200 sterlin yani yaklaşık 8 bin 100 lira ödeyen kadın birkaç saat sonra hastanelik oldu.
Dövme Tutkusu Kabusa Dönüştü!
Haberler / Yaşam
1 Haziran 2024 Cumartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

4 çocuk annesinin dövme yaptırma hevesi kabusa döndü. Bacağına dövme yaptırmak için 200 sterlin yani yaklaşık 8 bin 100 lira ödeyen kadın birkaç saat sonra hastanelik oldu. Bacağı çürümüş et gibi kokmaya başladı, acılar içerisinde doktora kendisini bıraktı.

26 yaşındaki Shyann Johanneson isimli bir kadının dövme yaptırma hayali hayatını adeta kabusa çevirdi. Nisan ayında bacağına dövme yaptırmaya karar veren kadın, üst kısmına göz, saat, pusula ve gül desenli bir dövme yaptırmak için stüdyoya gitti.

4 çocuk annesi olduğu öğrenilen kadın istediği dövme için 8 bin 100 liralık ödeme yapan kadın birkaç saat sonra bacağında acı hissetmeye başladı.

Bir süre sonra bacağının çürümüş et gibi koktuğunu söyleyen talihsiz kadın acıları da artınca hastaneye gitti.

MEĞER ENFEKSİYON KAPMIŞ

Çektiği acıları anlatan Johanneson, "Dövme ilk bittiğinde kesinlikle çok güzel görünüyordu, en iyi dövmelerimden biriydi, onunla çok mutluydum. Acıya karşı inatçıyım ama 12 saat içinde ağrı o kadar yoğundu ki yürüyemiyordum bile. Çürümüş et gibi kokuyordu. O kadar kötü durumdaydım ki, ölecekmiş gibi hissettim" dedi.

Mynet'te yer alan habere göre Johanneson doktorların mürekkebin cildine çok derinden nüfuz ederek enfeksiyona neden olduğunu söylediğini iddia etti. Koyu mürekkepli bölgelerde en şiddetli olan enfeksiyon daha sonra sepsise dönüştü ve genç kadın aylar süren bir tedaviyle karşı karşıya kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın