Yeni Günaydın
Geri

Dizi Yapımcılarından Deprem Bölgesine Yardım!

Dizi yapımcıları deprem bölgesinin yaralarını sarmak için seferber olmaya devam ediyor.
Dizi Yapımcılarından Deprem Bölgesine Yardım!
Haberler / Gündem
15 Şubat 2023 Çarşamba 20:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dizi yapımcıları geçen hafta setlere ara verip deprem bölgesi için seferber olmuştu. Hem iş gücüyle, hem de teknik malzemeleriyle bölge halkının imdadına yetişen yapımcılar bireysel yardımlarının yanı sıra dernekleri adına da bölgeye bir katkı daha sağlamak istediler. Bugün bir araya gelen Yapımcılar Derneği ve TESİYAP (Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği) aldıkları kararı açıkladı.

Dernek şu yazılı açıklamayı yayınladı: “Yapımcılar Derneği ve Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği Yapımcılar Derneği’ne üye kurumlarımız ve değerli dizi yapımcılarımız ile yaptığımız yönetim kurulu olağa üstü toplantısı sonucunda üyelerimizin bugüne kadar yaptığı ayni ve nakdi katkıları dışında olmak üzere; yapımcılarımız tarafından yapılan nakdi bağışlarla, afet bölgesine tam donanımlı bir okul yaptırılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir…”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın