Yeni Günaydın
Geri

Diva Ağır Bir Sözleşmeye İmza Attı!

Uymazsa milyonları bulan tazminat ödeyecek
Diva Ağır Bir Sözleşmeye İmza Attı!
Haberler / Magazin
26 Eylül 2023 Salı 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un hayatını anlatacak filmdeki detaylar ortaya çıkarken, yapımcının sözleşme şartlarına eklediği bir madde dikkat çekti.

Snob Magazin'in haberine göre; Bülent Ersoy'un hayatını anlatacak film için detaylar ortaya çıkmaya başladı. Milyon TL'lik bütçesiyle sektöre damga vurmaya hazırlanan belgesel için imza atan Diva'nın ağır bir sözleşmeye imza attığı ortaya çıktı.

Netflix'te yayınlanacak film için Ersoy'un sözleşme gereği konuşma yasağı da olduğu öğrenildi. Sanatçının 12 Eylül 1980 döneminde yaşadığı zorlukları da anlatacağı belgeselin çekimlerine de yakın zamanda başlanacak.

Ersoy'un bundan sonra kendi hayatıyla ilgili basın mensuplarına ya da yakın çevresine bir açıklama yapması durumunda milyonları bulan tazminat ödeyeceği iddia edildi. Diva, film yayınlanana kadar hayatıyla ilgili hiçbir açıklamada bulunamayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın