Yeni Günaydın
Geri

Dilruba Kayserilioğlu Davası Ertelendi!

Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla yargılanan genç kadının davası bugün görüldü ve duruşma 31 Ekim tarihine ertelendi.
Dilruba Kayserilioğlu Davası Ertelendi!
Haberler / Gündem
26 Eylül 2024 Perşembe 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir sokak röportajındaki sözleri gerekçe gösterilerek tutuklanıp, serbest bırakılan ve 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan yargılandığı davada 7 ay 15 gün hapis cezası verilen Dilruba Kayserilioğlu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla yargılanan genç kadının davası bugün görüldü ve duruşma 31 Ekim tarihine ertelendi.

İzmir'de bir sokak röportajında konuşan Dilruba Kayserilioğlu, Instagram'ın erişime engellenmesi ve sokak hayvanlarıyla ilgili yasayı eleştiren sözleri nedeniyle 12 Ağustos'ta tutuklanmıştı. Kısa bir süre sonra serbest bırakılmasının ardından, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Dilruba için "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla iddianame hazırladı.

DAVA O TARİHTE GÖRÜLECEK

İzmir 62. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada, savcı Kayserilioğlu’nun cezalandırılmasını istedi.

Sanık avukatları savunma için süre isteyince duruşma 31 Ekim'e ertelendi. Öte yandan duruşma salonuna gözlemciler ve gazeteciler alınmadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın