Yeni Günaydın
Geri

Dilan Çıtak Tatlıses Ağlayarak Video Paylaştı!

Dilan Çıtak ağlayarak çektiği videoyu sosyal medyada yayınladı, sözleri gündem oldu.
Dilan Çıtak Tatlıses Ağlayarak Video Paylaştı!
Haberler / Magazin
19 Eylül 2024 Perşembe 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında kedisini pusetten çıkararak kucağına aldı. Kendisini uyaran kabin memuruna saldırdı. Uçağın İstanbul Havalimanı'na inişi sonrası da polis memuruna "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni koçum" diyen Dilan Çıtak ağlayarak çektiği videoyu sosyal medyada yayınladı, sözleri gündem oldu.

Türkücü İbrahim Tatlıses'in küs olduğu kızı Dilan Çıtak Tatlıses, THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında kedisini pusetten çıkararak kucağına aldı. Kendisini uyaran kabin memuruna saldırdı. 

"YERLER SENİ KOÇUM"

Çıtak, İstanbul Havalimanı'na iniş sonrası da polis memuruna "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum" dedi.

"YAPTIĞIMDAN ASLA UTANMIYORUM"

Olaydan sonra ise Instagram hesabından ağlayarak çektiği videoyu yayınlayan Dilan Çıtak, "Benim kedime bunu yapamazsın, başka hiçbir hayvana da bunu yapamazsın. Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı. Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?" diye açıklama yaptı.

Dilan Çıtak'ın bu sözleri gündem oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın