Yeni Günaydın
Geri

Didem Soydan'ın Transparan Elbisesi Olay Oldu!

"Ahirette hiçbiri yanınızda olmayacak"
Didem Soydan'ın Transparan Elbisesi Olay Oldu!
Haberler / Magazin
23 Mart 2023 Perşembe 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Didem Soydan tanga detaylı transparan elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Güzel model iddialı tarzıyla ilgili gelen "Ahirette hiçbiri yanınızda olmayacak" yorumunu da karşılıksız bırakmadı. Soydan'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Güzel model Didem Soydan katıldığı davette siyah transparan giydi. Didem Soydan kıyafetinin altına ise tanga tercih etti ve arkasını dönerek de poz verdi.

Didem Soydan'ın iddialı pozlarına hem olumlu hem olumsuz yorumlar vardı. Sözünü hiçbir zaman sakınmayan model gelen bir yoruma da tepkisiz kalmadı.

Takipçi paylaşıma "Ne kadar acı desem olur ki halen akıllanmadılar bu kadar felaket bu kadar şey oluyor siz halen böyle açık saçık geziniyorsunuz. Ahirete bilin ki hiçbiri yanınızda olmayacak ama ölüm var diye en azından onu biliyor musunuz?" yazdı.

Didem Soydan ise "Kimseye güvenerek köprüden geçmeyeceğim tatlım. Sorarsa giydin mi o elbiseyi diyeceğim ki giymedim full soyundum sana kalmadı benim hesap defterim" yanıtını verdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın