Yeni Günaydın
Geri

Devlet Tiyatrolarında 38 Oyun Ücretsiz!

Dünya Tiyatro Günü için Devlet Tiyatroları, onlarca şehirde 38 oyunu ücretsiz olarak sahneleyecek.
Devlet Tiyatrolarında 38 Oyun Ücretsiz!
Haberler / Kültür-Sanat
15 Mart 2024 Cuma 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünya Tiyatro Günü için Devlet Tiyatroları, onlarca şehirde 38 oyunu ücretsiz olarak sahneleyecek. Ücretsiz biletlere, 15 Mart itibarıyla DT gişelerinden ya da internetten erişebilecek.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Dünya Tiyatro Günü nedeniyle 27 Mart'taki 38 oyunu ücretsiz sahneleyecek. Bu kapsamda, Ankara Devlet Tiyatrosu, "Cimri"yi Etimesgut CKM, "Devlet Ana"yı Cüneyt Gökçer, "Son Gece Mahallesi"ni Şinasi sahnelerinde, "Kadınlar, Filler ve Saireler"i Küçük Tiyatro, "Siyahlı Kadın"ı Akün Sahnesi, "Esaretin Bedeli"ni İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi, "Gişe"yi Oda Tiyatrosu, "Hayal Dükkanı"nı Pursaklar DT Sahnesi'nde olacak.

İstanbul ve İzmir'de hangi oyunlar sahnelenecek?

İstanbul Devlet Tiyatrosu, "Bella Figura", "Tek Başıma", "Sonbahara Son Güller" ve "Tamamen Doluyuz" gibi oyunları İstanbul'un farklı sahnelerinde seyircilere sunacak. İzmir Devlet Tiyatrosu ise "Hamlet", "Bir Düş Gibi" ve "Majestik" gibi oyunlarını tiyatro tutkunlarıyla buluşturacak.

Hangi şehirlerde ücretsiz oyun sahnelenecek?

Bursa, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Sivas, Van, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Samsun, Çorum, Denizli, Ordu ve Edirne gibi birçok şehirde de Devlet Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'ne özel oyunlarını ücretsiz olarak sahneleyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın