Yeni Günaydın
Geri

Derya Alabora’dan “Cinsel İlişkiye Girdiğin En İlginç Yer” Sorusuna Şok Cevap !

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Dara’nın annesini oynayan başarılı oyuncu Derya Alabora, YouTube’da yayınlanan 'Burada Neler Dönüyor Bi Bilsen' programına konuk oldu.
Derya Alabora’dan “Cinsel İlişkiye Girdiğin En İlginç Yer” Sorusuna Şok Cevap !
Haberler / Magazin
7 Nisan 2022 Perşembe 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YouTube’da yayınlanan 'Burada Neler Dönüyor Bi Bilsen' programına konuk olan Derya Alabora, bütün sorulara tüm açıklı sözlülüğüyle karşılık vererek cinsel hayatıyla ilgili de konuştu.

“ERKEKLERE BAYILIYORUM”

Bu vakte kadar sayısız projede yer alan başarısıyla isminden kelam ettiren oyuncu, “Cinsel yönelimini sorguladığın oldu mu?” sorusuna “Erkeklere bayılıyorum. Bir erkek öğretisi doğrultusunda büyüdüm” karşılığını verdi.

MÜNASEBETE GİRDİĞİ EN DEĞİŞİK YERİ SÖYLEDİ

Derya Alabora, cinsel tercihiyle ilgili sorunun akabinde cinsel alakaya girdiği en enteresan yeri de söyledi. Alabora, “Koli kestiğin (eşcinsel argosunda cinsel ilişki) en sıra dışı yer” sorusuna “Bir apartmanın girişi” dedi.

“İLİŞKİNİN UZUN SÜRMESİ İÇİN UFAK TEFEK ŞEYLERİN YAŞANMASI LAZIM”

Her soruya yanıt veren oyuncu, “Hiç açık bağlantı yaşadın mı?” sorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti: “Bu açık bağlantı ismi altında olmadan her vakit yapılan bir şey. Aldatmak en sevmediğim şey. Uzun ilgilerde kesinlikle bir şeyler oluyor. Olması gerekir. Aslında bunlar olmazsa o bağlantı uzun sürmez. Münasebet açık olduğu vakit bende olmaz. Beşerler ufak tefek şeyler yaşayabilir lakin açık etmeden. Bunun ismini de aldatmak değil mola koyalım. Molalı bağlantılar yaşadım. Bunların söylenilerek yapılmasına karşıyım.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın