Yeni Günaydın
Geri

Demirtaş'tan Gençlere Çağrı!

Selahattin Demirtaş, "Hakikati karartmalarına izin vermeyin, iftira, yalan kampanyasına kulaklarınızı tıkayın" dedi.
Demirtaş'tan Gençlere Çağrı!
Haberler / Gündem
6 Mayıs 2023 Cumartesi 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gazete Duvar'a gönderdiği mesajda gençlere, "sandığa gitme ve seçimi ilk turda bitirme" çağrısı yaptı. 

İktidarın seçim kampanyasını iftira ve hakaret üzerine kurguladığını, bunu ülkenin geleceğine zarar verdiğini belirten Demirtaş'ın mesajı şöyle:

"İktidar çevreleri ne yazık ki tüm kampanyasını yalan, iftira, hakaret üzerine kurgulamış durumda. Toplumu korkutarak oy toplamaya çalışmak geleceğimize de büyük zarar veriyor. Sizler aracılığıyla gençlere seslenmek istiyorum: Hakikati karartmalarına izin vermeyin, iftira, yalan kampanyasına kulaklarınızı tıkayın. Emin olun bir arada barış ve kardeşlik içinde yaşayacağız. Siz de mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu değişim için kullanın. İlk turda seçimi sonlandırın. Yarınlarınızı korkuyla teslim almalarına izin vermeyin. Hepinize içten selam, sevgilerimle..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın