Yeni Günaydın
Geri

Demi Lovato Cinsel Kimliğini Ailesine Nasıl Açıkladı?

Lovato, 2021'de katıldığı bir programda panseksüel olduğunu açıklamıştı.
Demi Lovato Cinsel Kimliğini Ailesine Nasıl Açıkladı?
Haberler / Magazin
20 Temmuz 2023 Perşembe 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demi Lovato, 2021'de katıldığı bir programda panseksüel olduğunu açıklamıştı. Amerikalı şarkıcı, beş yıl önce cinsel kimliğini ailesine açıklarken aralarında geçen diyalogu anlattı.

Amerikalı ünlü şarkıcı Demi Lovato, beş yıl önce ailesine cinsel yönelimini açıklarken yaşadıklarını anlattı.

30 yaşındaki şarkıcı, SiriusXM radyo kanalındaki programda, "Anneme açıldığımda 25 yaşındaydım. O zaman biseksüeldim ve sonra panseksüel  (cinsiyet ayrımı yapmaksızın kişilere ilgi duyabilme) olduğumu fark ettim. Bu epey zaman sonra oldu" diye konuştu.

"Ailem Hristiyan köklere sahip ve bir eşcinsel yetiştirdiler. Kendimi buna alıştırmadan kimseye anlatmadım" diyen Lovato, 2015'te cinsel kimliğini açık eden “Cool for the Summer" adlı şarkıyı yaptığını söyledi.

Şarkıcı, üvey babasına açılırken aralarında geçen diyalogu şöyle anlattı:

"Babama, 'Sana bir şey söylemem gerekiyor. Kızları da seviyorum' dedim ve o da 'Evet biliyorum. Cool for the Summer şarkısını yaptın' diye karşılık verdi."

Lovato, annesinin tepkisini anlatırken, "Neredeyse ağlayacaktı ve 'Sadece senin mutlu olmanı istiyorum' dedi" ifadesini kullandı.

Ünlü şarkıcı, annesinin tepkisini, "çok değerli ve takdire şayan" olarak nitelendirdi ve "Bu şekilde karşılık vermeyen çok fazla ebeveyn var ve bu kalbimi kırıyor" dedi

2021 yılında katıldığı "The Joe Rogan Experience" adlı podcast yayınında panseksüel olduğunu açıklayan pop yıldızı, "Şu anda çok değişkenim. Bunun sebeplerinden biri önceden cinsel yönelimimi fazlasıyla gizlememdi" demişti.

Joe Rogan şarkıcıya "Cinsel olarak mı değişkensin? Hem erkeklerden hem de kadınlardan mı hoşlanıyorsun?" diye sorunca, Lovato "Evet gerçekten her şeyden" diye yanıtlamıştı.

"ALFABE MAFYASININ PARÇASIYIM"

Sunucu daha sonra "Buna panseksüel mi deniyor?" sorusunu yöneltirken, Lovato "Evet, panseksüel" cevabını vermiş ve sözlerini şöyle sürdürmüştü:

"Birisinin LGBT+ topluluğuna alfabe mafyası dediğini duymuştum. İşte bu. Alfabe mafyasının parçasıyım ve bununla gurur duyuyorum."

Lovato, Ağustos 2022'den bu yana müzisyen Jutes ile birliktelik yaşıyor.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın