Yeni Günaydın
Geri

Defne Samyeli'den 'Çağrı Telkıvıran' Açıklaması!

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin adı müzisyen Çağrı Telkıvıran'la aşk dedikodularına karışmıştı.
Defne Samyeli'den 'Çağrı Telkıvıran' Açıklaması!
Haberler / Magazin
17 Mart 2023 Cuma 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin adı müzisyen Çağrı Telkıvıran'la aşk dedikodularına karışmıştı. Samyeli, önceki gün Etiler'deki bir mekanda arkadaşlarıyla kameralara takıldı. Samyeli, 'aşk' iddiasına son noktayı koydu.

Cem Yılmaz ile yaşadığı birliktelikle uzun süre gündemde kalan Defne Samyeli'nin müzisyen Çağrı Telkıvıran’la aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Defne Samyeli önceki gün Etiler’de görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir mekanda oturan Samyeli, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Aşk haberlerine yanıt veren Samyeli, “Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın