Yeni Günaydın
Geri

Deezer'dan Yeni Özellik!

Şarkı tanıma özelliği geliyor.
Deezer'dan Yeni Özellik!
Haberler / Teknolojik
4 Ekim 2022 Salı 18:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deezer yaptığı açıklama ile artık SongChacter ile çalmakta olan herhangi bir şarkının adının bulunmasını sağlayan bir uygulamayı kullanıma sunuyor. Araç, kullanıcıların uygulamadan çıkmadan çalmakta olan müziği hızlı bir şekilde tanımlamasına ve kaydetmesine olanak tanıyor.

Deezer, şarkının ve sanatçının adı verilerek Deezer kataloğunda bir eşleşme bulunduğunda doğrudan favori parçalara veya kitaplığa ekleme seçeneği sunacağını söylüyor.

SongCatcher ile çevrede çalan şarkıların tanımlanması, herhangi bir şarkının mırıldanarak veya seslendirilerek bulunması, şarkıların doğrudan Deezer favori parçalarına veya çalma listelerine eklenmesi mümkün olacak.

SongCatcher’a Deezer uygulamasına girmek zorunda kalmadan erişilebiliyor. Bunun için iOS’tan SongCatcher widget’ını indirilmesi yeterli. iOS ve Android’den, Deezer uygulamasına basıldığında da doğrudan SongCatcher ana sayfasına gitmek için menüden SongCatcher’ı seçilebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın