Yeni Günaydın
Geri

Davutoğlu'ndan Akşener Açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in açıklamalarına verdiği yanıtta 'Hiçbir siyasi ikbal düşüncesi içinde olmaksızın yolumuza devam edeceğiz' açıklamalarına yer verdi
Davutoğlu'ndan Akşener Açıklaması!
Haberler / Gündem
4 Mart 2023 Cumartesi 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamalarına yanıt verdi. Davutoğlu, Millet İttifakı'nın bir kişinin cumhurbaşkanlığı ya da partiler grubunun koalisyonu değil, derin millet vicdanından ve siyasi tarih birikiminden alan bir toplumsal proje olduğunu belirtti.

Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin kutuplaştırma stratejilerine meydan okuyan, millete umut kaynağı olan bir toplumsal barış projesi olduğunu vurguladı. Siyasi hesapların üzerindeki başarısıyla, Gelecek Partisi'nin kararlılıkla yoluna devam edeceğini ve bu süreçte omuz omuza çalışan herkesi aklıselim içinde davranmaya davet etti.

Davutoğlu, milletin büyük bir felaketin acısını yaşadığı bu zorlu süreçte, hiçbir siyasi ikbal düşüncesi taşımadan tarihi sorumluluğunun gereği olarak yollarına devam edeceklerini belirtti. Davutoğlu, yazılı açıklamasında, Gelecek Partisi'nin bugüne kadar attığı imzaların arkasında duracaklarını ve mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın