Yeni Günaydın
Geri

David Copperfield Hakkında 16 Kadından Cinsel İstismar Suçlaması!

Ünlü sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar ile suçlandı.
David Copperfield Hakkında 16 Kadından Cinsel İstismar Suçlaması!
Haberler / Gündem
16 Mayıs 2024 Perşembe 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD’li ünlü sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar ve ‘uygunsuz davranış’ ile suçlandı.

The Guardian’ın haberine göre kadınların iddiası 1980’li yılların sonundan 2014’e kadar uzanıyor.

Habere göre kadınlardan üçü sihirbazın cinsel ilişkiye girmeden önce kendilerine ilaç verdiğini iddia etti. Kadınlar, ilaç dolayısıyla 'cinsel ilişkiye rızalarının olmadığını söylemeyecek durumda olduklarını' belirtti.

Kadınlardan dördü, sahnedeki canlı performanslar sırasında sihirbazın kendilerine el yordamıyla dokunduğunu veya cinsel anlamda kendisine dokunmalarını sağladığını iddia etti.

Kadınlardan birisi, Copperfield ile 1991 yılında 15 yaşındayken tanıştığını söyledi. Bu kadın, ünlü sihirbaz ile 18 yaşındayken rıza ile birlikte olduğunu belirtti.

Copperfield’ın avukatları, BBC’ye yaptığı açıklamada “Onu tanıyanlar, bu iddiaların David'in kimliğinin tam tersi olduğunu söyleyecektir” dedi.

Avukatlar, bu tarz suçlamaların daha önceden de yapıldığını ancak yapılan soruşturma kapsamında bir dava açılmadığını belirtti.

İddiaların yasal makamlar tarafından değerlendirileceğini belirten avukatlar, “Bu asılsız iftiralar karşısında gerekli adımları atacağız” dedi.

Copperfield daha önce uygunsuz davranışlarla suçlanmıştı ve cinsel istismara ilişkin iddiaları reddetmişti.

EPSTEIN DAVASINDA ADI GEÇİYOR

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Dava dosyalarında, aralarında Prens Andrew, eski ABD başkanları Bill Clinton ve Donald Trump, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, sihirbaz David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın